clock
Wij zijn vandaag open van 09:00 tot 13:00 en van 13:30 tot 17:00
Erkend door alle mutualiteiten!
de-nieuwe-generatie-c-leg-4

De nieuwe generatie C-Leg 4

Met meer dan 100.000 geleverde protheses vertrouwen wereldwijd meer gebruikers op de C-Leg dan op enig andere mechatronische knieprothese. En dat is ook geen wonder: uit onderzoeken blijkt dat de nieuwe generatie C-Leg 4 uitzonderlijke betrouwbaarheid en prestaties biedt, precies wat gebruikers nodig hebben om zich te richten op de dingen die echt belangrijk zijn – een gezond, actief leven.
Bij het aflopen van trappen en hellingen, in oneffen terrein of bij achteruit lopen past de C-Leg zich steeds dynamisch aan verschillende alledaagse situaties aan.
Deze eigenschappen zijn ook in de C-Leg 4 update terug te vinden. Met een innovatief design en opwindende nieuwe functies biedt de nieuwe generatie C-Leg 4 de bekende betrouwbaarheid, personalisering op een heel nieuw niveau en een nog eenvoudigere, meer intuïtieve ervaring voor gebruikers en orthopedisch instrumentmakers.

Wij hier in Ortho-kin zijn dan ook een erkend centra voor het aanvragen, testen, passen en afleveren van protheses voorzien van de C-leg. Maak gerust vrijblijvend een afspraak om de voordelen van deze knie verder te bespreken.

C-Leg 4 | Kies voor nieuwe, bewezen prestaties (ottobock.com)